ΟΣΔΕΛ

Γνωρίζετε όλες τις δυνατότητες της βιβλιογραφικής βάσης οσδέλnet;

URL: https://www.osdel.gr/el/news/3157-γνωρίζετε-όλες-τις-δυνατότητες-της-βιβλιογραφικής-βάσης-οσδέλnet

Η οσδέλnet, η σύγχρονη βιβλιογραφική βάση, που αναβαθμίστηκε πρόσφατα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των τίτλων της ελληνικής εκδοτικής παραγωγής. Αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο, που εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στους επαγγελματίες του βιβλίου (εκδότες, βιβλιοπώλες, δημιουργούς), στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας, αλλά και στις αναγνώστριες και στους αναγνώστες.

Γνωρίζετε όμως όλες τις δυνατότητες της βάσης; Η οσδέλnet σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί κάθε χρήστη. Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε τον ατομικό σας λογαριασμό,. Με τον ατομικό λογαριασμό, η οσδέλnet γίνεται το δικό σας ηλεκτρονικό σημείο αναφοράς, όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε κάθε πληροφορία για τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν. Δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα τις δικές σας λίστες, μπορείτε να αρχειοθετήσετε και να διατηρήσετε τις πληροφορίες που σας είναι χρήσιμες.

Αν είστε αναγνώστης μπορείτε σε διαφορετικές λίστες της επιλογής σας να:

Αν είστε επαγγελματίας και διατηρείτε φυσικό βιβλιοπωλείο, δημιουργώντας τον ατομικό σας λογαριασμό, πέραν όλων των παραπάνω, θα μπορείτε σε λίστες να αποθηκεύετε πληροφορίες για:

Αν πάλι είστε εκδότης, οι λίστες σας βοηθούν να αποθηκεύετε πληροφορίες που θα σας διευκολύνουν στον σχεδιασμό του εκδοτικού σας προγράμματος, όπως:

Κι όλα αυτά με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, όπου κι αν βρίσκεστε, όποια ηλεκτρονική συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε, καθώς η οσδέλnet είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη, ώστε η πληροφορία να είναι ευανάγνωστη. Η δυνατότητα δημιουργίας ατομικού λογαριασμού δημιουργήθηκε για τη δική σας εξυπηρέτηση. Με τον τρόπο αυτόν η οσδέλnet σας «θυμάται» και μπορείτε εύκολα και από οπουδήποτε να αποθηκεύετε online τις επιλογές σας.

(Ιούνιος 2021)