Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

ΟΣΔΕΛ

24ο Παζάρι βιβλίου 2020: «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου»

Το 24ο Παζάρι Βιβλίου 2020, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», πραγματοποιείται και εφέτος από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι τέσσερα έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές. Στο 24ο Παζάρι Βιβλίου 2020, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το 24ο Παζάρι Βιβλίου 2020 πραγματοποιείται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) και λειτουργεί καθημερινά, από Κυριακή έως και Σάββατο, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, από 17 Ιανουαρίου έως και 09 Φεβρουαρίου 2020.

Είσοδος ελεύθερη

  Επιστροφή