Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

ΟΣΔΕΛ

Ξεπέρασαν τις 300.000 οι εγγραφές βιβλίων στη βιβλιογραφική βάση οσδέλnet

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την αναβάθμιση της βάσης βιβλιογραφικών δεδομένων οσδέλnet και οι εγγραφές βιβλίων ξεπέρασαν τις 300.000. Οι εγγραφές αφορούν όλα τα έτη κυκλοφορίας και περιλαμβάνουν έντυπα βιβλία κάθε μορφής, ηλεκτρονικά βιβλία (ebooks) και audio books. Σήμερα, η οσδέλνετ αποτελεί τη βασική επιλογή των επαγγελματιών του χώρου γιατί είναι η μόνη βιβλιογραφική βάση που:

  • Ενημερώνεται αυτόματα (online) και σε πραγματικό χρόνο (real time) από τους ίδιους τους εκδότες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παροχή έγκυρων στοιχείων σε κάθε επαγγελματία (φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, δημοσιογράφοι, κτλ.).
  • Η αναζήτηση τίτλου, εκδότη και δημιουργού, ακόμα και με ένα στοιχείο, δίνει αυτόματα αποτελέσματα, χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένος τρόπος γραφής.
  • Η οσδέλnet παρέχει πληροφορίες για τίτλους που είναι σε κυκλοφορία, υπό έκδοση ή έχουν εξαντληθεί, μέσω ενός απόλυτα φιλικού στον χρήστη menu, με πολλαπλές επιλογές, αξιοποιώντας σύγχρονα φίλτρα αναζήτησης.
  • Υποστηρίζει το θεσμό της ενιαίας τιμής με παρακολούθηση ανά υπαγόμενο τίτλο και αυτόματη επικαιροποίηση στη λήξη ισχύος.
  • Παρέχει τεχνική υποστήριξη και τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Στόχος της οσδέλnet είναι να αποτελέσει ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο, που θα εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στους επαγγελματίες του βιβλίου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.

(Ιανουάριος 2023)

  Επιστροφή