Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

ΟΣΔΕΛ

Συνεχίζεται η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων και την περίοδο 2023-2024

Η Εταιρεία Συγγραφέων συνεχίζει και την περίοδο 2023-2024 τις συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης που διοργανώνει. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες διαβάζουν τα έργα και συναντούν τους συγγραφείς της Εταιρείας. Υπεύθυνες συντονισμού της Λέσχης είναι η Μαριγώ Αλεξοπούλου και η Κλαίτη Σωτηριάδου.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται την 1η Πέμπτη κάθε μήνα και ώρα 18:00-20:00, στα γραφεία της Εταιρείας Συγγραφέων, στην οδό Κοδριγκτώνος 8, Αθήνα. Η πρώτη συνάντηση για το φθινόπωρο του 2023 έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, με καλεσμένο τον Κώστα Μαυρουδή, ποιητή, πεζογράφο και εκδότη του λογοτεχνικού περιοδικού «Το Δέντρο». Θα συζητηθεί το βιβλίο του «Το αλάτι του Bad Ischl» (εκδόσεις Κίχλη).

Στην επόμενη συνάντηση, στις 2 Νοεμβρίου 2023, θα συζητηθεί παρουσία της ίδιας, το βιβλίο της Έλενας Χουζούρη, ποιήτριας και πεζογράφου, με τίτλο «Στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού» (εκδόσεις Πατάκη).

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου), στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: klaitn@gmail.com ή marigo.alexopoulou@gmail.com. Η συμμετοχή στη λέσχη είναι δωρεάν, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες έχουν δικαίωμα έκπτωσης στην αγορά των βιβλίων στα βιβλιοπωλεία των εκδοτών.

(Σεπτέμβριος 2023)

  Επιστροφή