Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

ΟΣΔΕΛ

Στις 13 Οκτωβρίου το μεγάλο, online, διεθνές συνέδριο “ReBoot: Books, Business & Reading”

Με πρωτοβουλία των Ruediger Wischenbart (Wischenbart Consulting), Carlo Carrenho (Word Audio / PublishNews) και Klaus-Peter Stegen (Darvis Inc.), διοργανώνεται στις 13 Οκτωβρίου 2020, μία μέρα πριν την εφετινή, ψηφιακή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, τo online, διεθνές συνέδριο “ReBoot: Books, Business & Reading”, που απευθύνεται σε εκδότες, βιβλιοπώλες και στελέχη του κλάδου του βιβλίου.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να φέρει σε επαφή τους παίκτες-κλειδιά του κλάδου, τους εκπροσώπους των μεγάλων, αλλά και των ανεξάρτητων εκδοτικών οίκων, τις ενώσεις βιβλιοπωλών, τους προμηθευτές και τις καινοτόμες δράσεις, προκειμένου αφενός, να αποτιμήσουν την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης και αφετέρου, να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για την επανεκκίνηση του κλάδου. Οι συζητήσεις θα βασιστούν στα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν κατά τις προπαρασκευαστικές εργασίες του συνεδρίου, που διήρκησαν από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2020 και θα αναλυθούν περαιτέρω στα εργαστήρια που θα προηγηθούν. Οι θεματικοί άξονες των εργαστηρίων είναι οι εξής:

• Εκδότες: Προσαρμόζοντας τις λειτουργίες στο ψηφιακό περιβάλλον

• Βιβλιοπώλες: Φέρνοντας τα βιβλία στους αναγνώστες

• Προμηθευτές: Οικοδομώντας υβριδικές και cross-media διαδικασίες προμηθειών

• Αναγνώστες: Στρέφοντας την προσοχή στα βιβλία

Το συνέδριο και τα προπαρασκευαστικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Ο "Ηλεκτρονικός Αναγνώστης-eAnagnostis.gr" είναι χορηγός επικοινωνίας στo ReBoot και προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι ύψους €60 σε όσους και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επαγγελματικό συνέδριο. Αρκεί να χρησιμοποιήσουν κατά την εγγραφή τους, μέσω Eventbrite, το κουπόνι eAnagnostis@ReBoot (τελική τιμή 89€ από 149€).

(Σεπτέμβριος 2020)

  Επιστροφή