Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου

ΟΣΔΕΛ

Η οσδέλnet στο πλευρό των εκδοτικών επιχειρήσεων με διοργάνωση νέων εκπαιδευτικών συναντήσεων

Η αναβαθμισμένη oσδέλnet δεν είναι απλώς μια βιβλιογραφική βάση που καταγράφει την εκδοτική παραγωγή, αλλά ένα δυναμικό και αξιόπιστο εργαλείο, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εκδοτικής επιχείρησης.

Στοχεύοντας πάντα στη βέλτιστη δυνατή υποστήριξη των εκδοτών και των στελεχών τους, η oσδέλnet, μέσω της πρόσφατα αναβαθμισμένης CMS (Content Management System), προσφέρει ποικίλες λειτουργίες, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των εκδοτών, ανεξάρτητα από τον βαθμό μηχανοργάνωσης της επιχείρησής τους.

Οι λειτουργίες αυτές παρουσιάστηκαν διεξοδικά σε ένα από τα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργάνωσε τον περασμένο Νοέμβριο ο ΟΣΔΕΛ, με την υποστήριξη των ενώσεων εκδοτών (ΑΣΕΒ, ΕΝΕΛΒΙ, ΣΕΒΑ, ΣΕΕΒΙ, ΣΕΚΒ) και βιβλιοπωλών (ΣΒΕΑΠ) και θέμα «Βιβλιογραφική βάση οσδέλnet: Διασυνδέοντας την αγορά του βιβλίου».

Η ομάδα της οσδέλnet, συνεχίζοντας συστηματικά την προσπάθεια ενημέρωσης των εκδοτικών επιχειρήσεων, σχεδιάζει παρουσιάσεις, που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους δύο μήνες, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν τόσο με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΟΣΔΕΛ, όσο και διαδικτυακά για την εξυπηρέτηση των εκδοτών σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών, μέσα από διάλογο και ζωντανά παραδείγματα, ώστε οι νέοι χρήστες να κατανοήσουν και να υιοθετήσουν την εφαρμογή των εκδοτών.

Το Τμήμα oσδέλnet θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις ανάγκες των χρηστών της βάσης και σε συνεργασία μαζί τους θα αναπτύσσει νέες υπηρεσίες, στοχεύοντας πάντα στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς του βιβλίου. Τα στελέχη του Τμήματος και η υπεύθυνη κ. Μιρέλλα Μπατζιανιά βρίσκονται στη διάθεση των εκδοτών. Μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση osdelnet@osdel.gr ή στο τηλέφωνο 210 3849118.

(Ιανουάριος 2024)

  Επιστροφή